authentic energy session

Din fødselsdag er en guldgruppe af viden om dig – og derfor kan jeg ikke dy mig for at tilbyde dig denne session!

En session med DIG og DIN energi i fokus. Her stiller jeg skarp på dit medfødte indre, fordi jeg elsker at hjælpe dig tættere på dig selv, og derfor er sessionen her helt genial.

Gennem ca. 1.5 time fortæller jeg dig om din energi. Hvad der er helt særligt for dig, hvad du er god til, hvor dine udfordringer og største læringer ligger (og meget mere) – og så kommer jeg selvfølgelig med nogle helt konkrete redskaber til, hvordan du kan gå ud bruge din nye viden i din hverdag!

Pssst.. sessionen her er ikke kun til dig – men er også oplagt at booke med dit barns fødselsdato, for at lære dit barns energi bedre at kende.

hvad indeholder sessionen?

numerologi

Jeg laver en dybdegående tolkning af alt den viden, der er at finde i din numerolgiske essens.

human design

Jeg fortæller dig om din energitype, hvad den betyder for dig og den måde din energi er i verden.

U

dine styrker og udfordringer

Ud fra det din numerologiske essens og dit Human Design fortæller om dig, kommer jeg ind på dine særlige styrker og udfordringer.

din indre beslutningstager

Jeg fortæller dig om, hvordan du energetisk er skabt til at træffe beslutninger og igennem det rammer dit naturlige flow.

dine væksttemaer

Jeg fortæller dig om hvad dine væksttemaer betyder for dig og, hvilke mønstre du løber ind i, når du begynder at sabortere dig selv.

bonus: Lydfil med din session

Efter sessionen får du det hele sendt som en lydfil, som du kan gemme og genlytte så meget du vil – som din personlige potcast.

Din investering er 1.500 kr inkl moms

værdien for dig

  • Du kommer til at få en anden forståelse af dig selv
  • Du får sat helt tydelige ord på de mønstre du har, hvorfor du har dem, hvor de kommer fra og hvordan du arbejder med dem
  • Du får sat spot på dine særlige kompetencer og udforinger/udviklingspotentialer
  • Du bliver skarp på, at vide hvordan du opfører dig når du begynder at saboretere dig selv
  • Du får helt konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge din nye viden i praksis
  • Du lærer hvordan du er født til at træffe beslutning, og dermed rammer ind i dit personlige flow, så du skaber bedre resultater for dig selv
  • BONUS: Du får en lydfil, som du kan lytte til igen og igen

Udtalelse

Annicha

Kæreste Leona. Tusind tak for en dejlig HD-session. Det var virkelig en dejlig og opløftende session. Jeg er benovet over, hvor detaljeret man kan se ens livslektioner i nummerologien. Det har virkelig belyst områder af mig selv, jeg først nu er ved at forstå omfanget af, da de langsomt åbner sig mere og mere op.  Og når du fortæller om dem er det alligevel sådan lidt: Nåeh ja, det vidste jeg faktisk godt – altså sjæleligt på en måde – og andre steder var det the missing link!

Der var mange kuldegys undervejs i sessionen – på den fede måde. Jeg er blevet så meget klogere på, hvordan jeg kan optimere min måde at være på i verden og det har givet mig større mod på at turde være mere mig selv. Og ikke mindst større mod til at gå efter de mål/drømme jeg har.

 Leona, du leverer nummerologiens og HD’s budskaber på den dejligste, frieste, mest jordnære og ærligste måde og jeg ELSKER det. Dine maleriske eksempler er fantastiske og jeg elsker dine måde at tale om dem og beskrive dem på. Jeg kunne have siddet og lyttet til dig hele dagen. Mega fed session. Fed energi. Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det. 

Tusind tak endnu engang, Leona. Jeg er fan.

Kram fra mig.