Den lille tolkning

Den lille tolkning er en helt unik mulighed for at få et indblik i dit energifelt, og er oplagt for dig, som er nysgerrig på hvad det er for noget med det der numerologi og vil vide mere!

I den lille tolkning kigger jeg på de fremtrædende energier, som du har med dig. Både dem, som ligger helt fast i din fødselsdato – det gør jeg ved at sammanholde din numerolgiske essens og dit human design – men også dine navne. De fortæller nemlig om, hvordan det energifelt du har omkring dig ser ud. I tolkninge har du også mulighed for at medsende et par spørgsmål. Det kan fx være, hvis der er noget du er særligt nysgerrig på som fx “hvad betyder det når jeg er født d. 24?” eller “jeg har meget svært ved at bryde med X, kan du se noget om det?”.

Tolkningen foregår på den måde, at du booker, også sender jeg dig en lydfil på ca. 30 minutter din vej via mail indenfor 2-3 hverdage. På den måde har du altid mulighed for, at vende tilbage og lytte til din tolkning, som var det din egen personlige potcast – whats not to like!

hvad indeholder tolkningen?

Tolkning af din essens

Jeg tolker din grunenergi samt fremtrædende energier i din unikke numerologiske essens samt relevante inputs fra dit human design.

Tolkning af dit energifelt

Jeg tolker på dit energifelt gennem dine navne og deres betydning for, hvordan dit energifelt ser ud her og nu.

u

svar på spørgsmål

Hvis du har stillet et eller flere spørgsmål til dit energifelt, fødselsdag, et bestemt navn eller lignende kommer jeg ind på det.

Lydfil med din tolkning

Du får en lydfil på ca. 30 min. tilsendt på mail til evigt eje af din tolkning.

Din investering er 500 kr inkl moms

Udtalelse

Trine

Bare waaaaaauw ⭐️

I forbindelse med nytåret som for mig kaldte på forandringer bestilte jeg den lille tolkning ved Leona og hoooold nu op det var fuldstændig spot on-jeg er fuldstændig begejstret.

Simpelthen SÅ utroligt hvad navn og fødselsdato kan fortælle om sig Føler der bliver sat ord på nærmest alle mine tanker, overvejelser, handlemønstre og overbevisninger-JA hele mig ♥️

For mig har det været meget overvældende, en smule angstprovokerende, lærerigt, RØRENDE og kæmpe aha-oplevelse som gør mig overbevist om at der skal ændre i mit navn.

Vil anbefale Leona til alle jeg kender

Kærligst Trine