higher vibrations navneskifte

Et navneskifte er for dig, som føler at der er noget at hente her. Hvis du længe har følt at noget var off, og at du du er træt af at “kæmpe imod”. Længes efter at energierne arbejder for dig – fremfor mod dig – og at du har en dyb trang til, at der skal ske noget nyt! Måske nærmest en indre følelse af, at være vokset fra dig selv, og at du trænger til et indre energiskifte, som afspejler dig og der du er nået til i din egen udvikling.

Når du vælger et navneskifte hos mig bruger jeg derfor meget tid på at sætte mig ind i den energi du er kommet herned (i din fødselsdag), de erfaringer du allerede har dannet dig, og det sted du gerne vil hen, så du kan lande i præcis det energi match, som passer til dig!

Et navneskifte handler nemlig ikke bare om at skifte navne – men om at tilpasse dit energifelt, så det passer til dig og den du er, og ikke mindst det, som du ønsker for dig selv.

Sessionen varer ca. 2 timer og foregår online eller fysisk i Aalborg. Her tager jeg dig i hånden gennem det hele på en måde, hvor jeg hjælper dig med at give slip på det gamle og plads til det nye, så du forlader sessionen med ro i kroppen til at træde ind i dit nye energifelt.

hvad indeholder sessionen?

tolkning af din essens

Jeg laver en dybedegående tolkning af din fødselsdag. Her kombinerer jeg min viden fra numerologien med Human Design.

Tolkning af dit navn

Jeg laver en dybdegående tolkning af dit nuværende navn, hvordan de spiller sammen, og hvad det har betydet for dit liv indtil nu.

dine ønsker

Vi taler om dine ønsker for dit navneskifte inden sessionen. Hvis der eksempelvis er et bestemt navn du gerne vil beholde, eller noget særligt der skal være fokus på i dit nye energifelt.

tolkning af dit nye energifelt

Jeg laver en dybdegående tolkning af dine nye navne, hvordan de spiller sammen, og hvad de kommer til at have af betydning for dig fremadrettet.

årstalsrækker 6 år frem

Jeg laver dine årstalsrækker for de kommende 6 år. Her kan du se hvilke energetiske potentialer og temaer, som du vil have fremadrettet.

i

navnelister med nye navne

Du får navnelister med til at finde dine nye navne, så du kan vælge præcis de navne, som du føler kalder på/taler til dig.

p

praktiske informationer

Vi taler om navneskiftet rent praktik. Hvordan skifter du navn? Hvornår skal du skifte? Hvordan er det nu med pas, kørekort osv? Og den efterfølgende udrensning.

BONUS: Lydfil med sessionen

Jeg optager hele navneskifte sessionen og sender til dig på mail efterfølgende, til dit evige eje, så du altid har mulighed for at gå tilbage og høre din session.

Din investering er 4.500 kr inkl moms

værdien for dig

 • Du lærer din essens at kende og bliver skarp på, præcis hvad du er her for
 • Du kommer til at forstå hvilke ting dine nuværende navne tiltrækker og dermed, hvilke ting du nu siger farvel til
 • Du bliver imødekommet bedst muligt i dine ønsker for at lande i dit helt rigtige til dig
 • Du kommer til at vide, hvad dine nye navneenergier og dit nye numeroskob tiltrækker
 • Du finder ud af, og kan se, hvilke energetiske potentialer og temaer du kommer til at møde de næste 6 år
 • Du vælger selv præcis de navne, der taler til dig
 • Du får en lydfil, som du kan lytte til igen og igen som var det din personlige potcast
 • Du får energetisk støtte til at rammerne og bryde ud af det, som har holdt dig tilbage
 • Din essens og det du er her for bliver løftet til det højeste lys
 • Du får skabt reelle forandringer i dit liv fremadrettet
 • De potentialer du har med dig bliver støttet fuldt ud

Udtalelse

Clara

Jeg har i lang tid oplevet en følelse af, at mit navn ikke afspejlede mig som person og Leona hjalp mig med at forstå hvorfor i en lille navnesession for et stykke tid siden. Jeg har nu også fået den store navnesession og skiftet navn og jeg kunne ikke være mere glad for resultatet. Leona er altid hjælpsom, glad og smilende og yderst professionel. Det var tydeligt, at der var lagt meget arbejde, betænksomhed, passion og kærlighed i sessionen. Leona fandt et numeroskop der passede præcis til hvad jeg gerne ville ændre og havde brug for. Hun hjalp mig med at finde et navn der passede lige til mig og som føles helt rigtigt. Jeg vil hjerteligt anbefale Leona til alle der ønsker at ændre deres navn eller gerne vil forstå, hvad deres navn indebærer og hvilke energier det medbringer. Jeg er utrolig glad for mit nye navn og kan allerede tydeligt mærke den positive effekt navneskiftet har for mig.

Udtalelse

Evia

Jeg blev introduceret for Leona på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg virkelig ikke følte at jeg kunne finde eller mærke mig selv. Efter en lille tolkning fra Leona stod det soleklart for mig, at der skulle ske en kæmpe forandring i mit liv og denne forandring hjalp hun mig igang med og det har bare gjort en verden til forskel for mig! 💥

Det hele giver mening for mig nu og hun har hjulpet mig til at finde vejen frem – en oplevelse jeg aldrig vil have været foruden og som jeg er hende evig taknemmelig for 🤗🌹 som en engel der dumpede ind i mit liv, da alt så mest opgivende ud❤️😇 for evigt tak og ikke mindst for dig🙏🏻🌟💫
Et stort 5 tal fra mig🙋🏾‍♀️🙊