numerologisk mentor forløb

Det er nemt at sidde fast i det vi kender, og at gøre tingene på de måder vi plejer, og ikke at kunne se skoven for bare træer. Det eneste vi mærker er, at det føltes off og der skal ske noget NU!

Derfor har jeg skabt Numerologisk Mentor Forløb. For at støtte dig i din upgrade. Det er tid til at rydde ud og op i det du er færdig med. Tid til at leve et liv der er et match til dig!

Gennem mit 6 ugers forløb hjælper jeg dig derfor med at bryde med det livsområde du mærker SKAL ændres. Jeg hjælper dig med at overskue det, sætte spot på hvilke fortællinger du fortæller dig selv, som holder dig tilbage fra at at tage action – også hjælper jeg dig med at gøre op med de strategier og overbevisnigner du bærer rundt på, som bliver ved med at fastlåse dig i det livsområde, der støjer her og nu.

Mit udgangspunkt er, at lærer dig din energi at kende, så du ikke kun i forløbet – men også efterfølgende – har de metoder du har brug for, for fortsat at justere og tilpasse dine livsområder, så de igen er glædesfyldte og lette at være i!

forløbets fundament

din energi

Din energi er i fokus! Jeg lærer dig at bruge din energi og de redskaber der er at hente i den, så du lærer den bedre og kende og får redskaberne til, hvordan du aktivt kan bruge den til at mærke efter fra nu af, og i fremtiden!

læring og aflæring

For at hjælp dig med at bryde med det, som støjer i dit liv lige nu er det nædvendigt at støve af! Derfor fylder læring og aflæring meget. Du får støtte til at aflære de strategier /begrænsende overbevisninger du er vokset fra, samt at tillære dig nogle nye, som matcher dig!

aktiv handling

For at forløbet batter noget er den aktive handling helt essentiel. Jeg hjælper dig med at se/mærke efter, hvordan du kan tage aktiv handling på de ting du vil ændre på, så du får skabt de resultater du gerne vil, og får gjort op med de livsområder der støjer lige nu!

Hvem er leona?

Jeg har brugt de sidste 9 år på at omskrive historien om mig. På at rydde op og ikke mindst rydde ud! Gøre op med alt det, som slet ikke passer til mig, og alle de ting som jeg bare gjorde uden at tænke over det, selvom det ikke føltes nice. På at undersøge mig selv, mine strategier, handlemønstre og overbevisninger. It’s an ongoing journey!

Dengang havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg kunne være der med mig selv, hvor jeg er i dag. Det arbejde er SÅ powerfuldt, og nu vil jeg hjælpe dig med at gøre det samme. Men ikke gennem de ting, som har skabt resultater for mig – jeg vil meget hellere hjælpe dig ved, at lære dig din energi at kende, så du skaber resultater der er i alignment med dig og hjælper dig tilbage på den vej, som er din.

 

hvad indeholder forløbet?

en 6 ugers rejse

Forløbet strækker sig over 6 uger, hvor du fordyber dig i dig selv og dine børn. Jeg går forrest og støtter dig på vejen.

du vejledes ud fra din energi

Den vejledning du får fra mig bygger på din energi. Det betyder altså at jeg ikke vejleder dig i de strategier der virker for mig – men istedet dine egne, så de nye strategier du lærer under forløbet er et match til din energi!

4 kærlige kald

Gennem forløbet er der 4 kærlige kald à ca. 45 minutter. Alle med fokus på at hjælpe dig videre. Vi taler om hvor du er, hvad du har lært, hvad der er svært lige nu, det materiale du har arbejdet med, nye insigter og hvad der ellers rør sig indeni dig.

adgang til mig

Du har adgang til mig via SMS under alle hverdage i hele forløbet for at sikre, at du gennem alle 6 uger har mulighed for at få den støtte du har brug for, for at skabe den forandring du craver.

i

workbooks og sheets

For at du kan dykke endnu mere ned i det vi skal igennem og få de refleksioner der er behov for, har jeg udviklet 3 forskellige workbooks til dig – derudover afsluttes forløbet med et worksheet, med fokus på hvad du gør herfra.

2 lydfiler

1. lydfil er med fokus på dine need-to-know om din egen energi ift beslutningstagen og lignende. 2. lydfil modtager du i slutningen af forløbet. En cheer-lydfil, med fokus på dig, hvad du har lært, hvor langt du er kommet til altid at gå tilbage og lytte, når du har brug for hep.

næste opstart om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Din investering er 3500 kr inkl moms

værdien for dig

  • Du vil have fået en forståelse for, hvorfor du har handlet som du har indtil nu.
  • Du vil have brudt, eller være igang med at bryde med det livsområde, som du kunne mærke skulle ændres NU når de 6 uger er gået.
  • Du vil få hjælp til at omskrive og ændre de handlemønstre, strategier og overbevisninger, som ikke gavner dig længere.
  • Du har en mentor som ikke er interesseret i at lære dig sine egne strategier, men derimod at hjælpe dig med at lære dig dem, som virker for dig.
  • Du har lært din egen energi at kende og har fået de redskaber du har brug for, for at blive ved med at skabe et liv, der giver dig glæde.

 

Spørgsmål og svar

Hvad er det for noget med den særpris og feedback?

Fordi jeg aldrig har kørt forløbet før har du en helt unik mulighed for, at være med til særpris (3500,-). Det har jeg valgt for at give noget igen, men også fordi jeg ønsker at få så meget feedback som muligt at dig, så jeg kan forbedre forløbet til næste rul. Det betyder, at du ved at være med til særpris siger ja til efterfølgende at få tilsendt flere spørgsmål af mig, som du svarer uddybende på og sender retur.

Er det et bruppeforløb?

Personligt Forældreskab er ikke et gruppeforløb, men et 1:1 forløb.

HVORNÅR STARTER FORLØBET OP?

Forløbet starter d. 4/1-2023.

Hvordan foregår forløbet?

Forløbet foregår online over 6 uger. Forløbet består af både workbooks, kærlige kald og lydfiler. Desuden har du adgang til mig via SMS gennem hele forløbet.

HVOR MEGET KRÆVER DET AF MIG?

Forløbet er sat op ud fra at det kan indgå sammen med en almindelig hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde med materialet, når det passer ind i din kalender. For at sikre, at du får det ud af forløbet ud ønsker kræver det dog, at du har lyst til (og mulighed for) at dykke ned i materialet og arbejde aktivt med det.

Er der begrænsede pladser?

Ja det er der. For at sikre mig at du får det ud af forløbet, som du skal – og for at sikre kvaliteten af det jeg leverer til dig, så er der plads til maksimalt 5 personer.

HVAD SKAL DU BRUGE FRA MIG?

For at kunne være i forløbet skal jeg bruge fuld fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby for de, som er med i forløbet.

Kan jeg betale i rater?

Ja, du har mulighed for at betale i rater, hvor der betales månedligt. 

er der noget du mangler svar på? send mig en besked!