Relations Reading

Jeg elsker at kunne dele min viden med dig, på en måde hvor du bliver klogere. Et sted, hvor jeg synes vi virkelig kan hente meget er i vores relationer. Der er altid en grund til, at vi forbinder os til andre mennesker. Vi har noget at tilbyde hinande og noget vi skal lære.

Et livsområde som er uundgåeligt og fuld af læring og udviklingspotentiale for os. Og hvad er federe end at kende din partner, veninde, søskende, barn endnu bedre?

Derfor får du med denne session netop mulighed for at dykke ned i, og nørde endnu mere i dine relationer, med netop det formål at få en større forståelse for dig, den du er i relation med og hvad der er på spil, når I er sammen.

Sessionen varer ca. 45 minutter, hvor jeg vil dykke ned i jeres relation. Jeg vil komme ind på relationens styrker – der hvor I spiller hinanden stærke, men selvfølgelig også de udfordringer der kan være for jer – hvordan i er forskellige, ens, hvorfor og hvad det betyder for jer. Og selvfølgelig også de læringer der ligger til jer hver især i relationen.

Psst.. Hvis du har sessionen med en anden voksen er det oplagt, at I begge er med til sessionen. 

Jeg glæder mig til at udforske dine relationer sammen med dig!

hvad indeholder din reading?

styrker

Jeg fortæller om, hvor/hvordan I spiller hianden stærke i relationen, og hvor/hvordan I er gode til at løfte hianden, ting, opgaver sammen.

U

udfordringer

Jeg fortæller om, hvilke udfordringer i kan have i jeres relation og, hvordan de kan komme til udtryk for dig/jer i forskellige settings. 

læringer

I alle relationer vi indgår i, er det meningen vi skal lære noget. Det kan være indenfor alle mulige områder. Det vil jeg også dykke ned i, og udfolde dig dig/jer.

BONUS: Lydfil med sessionen

Jeg optager hele sessionen og sender til dig på mail, så du altid har mulighed for at gå tilbage og høre sessionen igen og igen.

Din investering er 995 kr inkl moms

værdien for dig

  • Du får mulighed for at få et nyt syn på din relation
  • Du lærer hvilke mønstre der er i relationen
  • Du får viden om, hvordan I, i relationen er mega gode til at løfte hinande og, hvor relationen har sine forcer
  • Du får sat tydeligt ord på hvilke udfordringer der kan opstå og I kan opleve i relationen
  • Du får viden om, hvilke læringer der er at hente til begge parter i relationen. Hvad skal I lære hianden – eller lære af hianden
  • Du får fif og værktøjer til relationen
  • BONUS: Du får en lydfil, som du kan lytte til igen og igen