Energetisk Familievejledning

en ny måde at skabe harmoni i familien, med plads til jeres individualitet og energi!

Energetisk Familievejledning er for dig, som ønsker at blive guidet på baggrund af din egen (og din families) medfødte essens i de udfordringer, der fylder i jeres hjem lige nu.

Det betyder også, at jeg i sessionen ikke bruger tid på at fortælle dig en masse teoretisk om jeres energi hver især. Det er noget af det, som adskiller Energetisk Familievejledning fra fx en reading.

Jeg vil istedet bruge tiden på, at lade det jeg kan se i jeres energier være en guide, og vejviser, i den udfordring du mærker lige nu. Med det udgangspunkt bliver I løftet, og set for den I er. Jeres essenser bliver dermed et redskab til større forståelse for hianden, og dig selv, samtidig med at det levede liv er i fokus, og du vil mærke resultater og udvikling der.

Energetisk Familievejledning er derfor det vildeste redskab til, at I alle kan leve, og udleve, jeres essenser i det levede liv!

Sessionen tager 1 time og foregår online. Din investering er 895,-

MEN hvis du er hurtig, så kan en af mine 5 intropladser måske blive din. Her får du en besparelse på lige over 44%, og derfor vil din investering være blot 399,- med rabatkoden YES.

Psssst…. For at jeg kan forberede mig til sessionen, og guide dig bedst i den problemstilling, som du har brug for insigt i, og hjælp til, har jeg brug for at kende din, og din families, fødselsdage, tidspunkter og fødested på forhånd.

en eksklusiv her og nu mulighed!

Stærk intropris til de første 5!

Hvis jeg selv skal sige det, så tilbyder jeg dig lige nu den vildeste mulighed for, at prøve Energetisk Familievejledning af for dig og din familie.

Jeg tilbyder nemlig lige nu de første 5 bookinger en særlig (og hvis jeg selv skal sige det) eksklusiv intropris, hvor du sparer lige over 44% på din session!

Skal ind af pladserne være dine?

5 pladser til min intropris på 399,-

med rabatkoden: yes

hvem er Leona?

Som den ældste i en sammenbragt familie på i alt 7 børn, med forskellige personligheder, behov, drømme, styrker og udfordringer; så har jeg fra et børne perspektiv stået forrest til at mærke og være i, hvilke udfordringer det giver at gøre plads til alle de forskellige behov der er i en familie, når det hele bare skal flaske sig og gå op i en højere enhed!

Da jeg var færdig på gymnasiet var drømmen at blive børnepsykolog. At være der for familierne, og ikke mindt børnene i alt det livet er. Jeg kom ind på studiet, og det gik rigtig fint – men det blev for snævert for mig. Der manglede noget! Mere. En mere udvidet forståelse af, hvad der gør os til den vi er! Så jeg droppede studiet uden nogen større forkromet plan.

Der faldt jeg over numerologi, og senere human design. Jeg forelskede mig i dets perspetiver og indsigter! Hvad der gør os unikke og, er med til at skabe vores individualitet.

Jeg tror på at gensidig forståelse skaber perspektiv og løfter vores fællesskab, ikke mindst i familien! Derfor er det blevet min mission, at bringe essens-forståelsen ind netop her.

Værdien for dig og din familie

Du bliver guidet i den problemstilling der fylder hos jer, på baggrund af din, og din families energi, således at de forandringer som du drømmer om opstår på baggrund af, og i alignment med, din (og jeres) essenser.

Du får et andet indblik i, hvad der er på spil hos jer. Både i dig selv, men også i din familie, fordi det bliver fra et energetisk perspektiv.

Du får ikke genetisk vejledning og råd på baggrund af, hvilken alder din børn har osv – men istedet vejledning der stemmer overens med dit barns energi.

Dig og din familie bliver set på et ny måde, i et nyt lys, med det formål at løfte jer alle i det, som er sandt for jer. Samtidig med, at det er enormt jordnært og nemt at omsætte og bruge i jeres levede hverdagsliv – ellers kan det hele nemlig være ligemeget!

Er der noget du mangler svar på? Send mig en besked!