velkommen til min navneberegner

Skriv dine navne i feltet og find energierne bag

10/1

Du mærker den høje energi når:

Du føler kærlighed til dig selv og andre mennesker omkring dig. Du oplever at det du sender ud kommer tilbage på alle de bedste måder, og du har mulighed for at nyde og skabe præcis det du drømmer om.

Du mærker den lave energi når:

Du kan være meget flyvsk og forvirret, det er som om du ikke kan komme videre og nærmest føler dig stagneret i din energi. Ting og relationer afsluttes tit pludseligt for dig, som om de kørte rundt og nærmest bare klasker sammen og dørene lukkes. Du har en oplevelse af, at det er svært at få hjulet til at køre i den “rigtige” retning.

11/2

Du mærker den høje energi når:

Du føler dig sprudlende og fuld af liv og energi. Du nyder virkelig dit liv og det hele føltes meget effortless – nærmest som en fest. Du er kreativ, udforskende og undersøgende. Du er god til at mærke andre mennesker omkring dig, men er lige så god til at blive ovre i dig selv og være i livet som dig. 

Du mærker den lave energi når:

Du har enormt travlt med andre. Du kan nemt “hægte dig fast” på andre og mærker deres energi rigtig meget – faktisk så meget at det kan være svært at mærke dig selv. Det betyder at du med denne energi også kan have en tendens til at ville dulme sine følelser fordi du ikke kan mærke dig selv, eller i forsøget på at mærke dig selv. Du er meget sensitiv og kan nærmest være overfølsom overfor ting, fordi du føler andre SÅ meget. Det betyder også, at du er meget optaget af, hvad andre synes og derfor også har en tendens til at være meget pleasende, fordi du gerne vil passe ind i hvad andre synes, mener, tænker og tror. Det betyder også at det er svært for dig at sætte (og opretholde) grænser, fordi du gang på gang kommer til at gå for langt for, at imødekomme andre mennesker (selvom det faktisk ikke er det du ønsker).

12/3

Du mærker den høje energi når:

Du er virkelig ambitiøs og ser tydeligt din succes for dig. Du ved præcis, hvad du skal gøre for at skabe den og smøger gerne ærmerne op for at gøre det. Du har dig selv med i det du gør, og det er nemt for dig at mærke dig selv og dine egne behov. Du er nysgerrig på verden og er åben for at lære noget nyt, eller gøre tingene på en anden måde end hidtil. Du tør påtage dig den viden du har, og du tør eje hvor dygtig du er til det du gør.

Du mærker den lave energi når:

Det er svært at tage ansvar for ting, du bliver nemt rodet ind i andre mennesker drama og kan have enormt svært ved at forstå, hvordan du overhovedet endte der. De intriger du ender i kan også tit blive brugt som en undskyldning for, hvorfor du ikke tager action på de ting, du føler en længsel efter. Når du får skabt dine drømme kan det være som om det alligevel ikke føltes helt som du havde forestillet dig, og det efterlader dig med en flad fornemmelse. Du oplever meget pres omkring dig – både fra de forventninger du har til dig selv, men også dem du føler udefra. Det kan betyde at du kommer til at være meget kontrolleret og knoklende adfærd fordi du er så bange for at miste og gør alt, hvad der står i din magt for at holde fast. 

13/4

Du mærker den høje energi når:

Du har enormt mange ideer og helt generelt en meget innovativ og sprudlende kreativitet udover det sædvanlige. Du er god til at få fuldført dine ideer. Du oplever vækst og fremgang indenfor de områder du ønsker det, og er god til at manifestere de forandringer og ting du ønsker dig i livet. 

Du mærker den lave energi når:

Du har enten alt for mange ideer – faktisk så mange, at de slet ikke er til at overskue eller vide, hvor man skal gå til den. Eller også har du ingen ideer. Du har en tendens til at sammenligne sig selv rigtig meget med andre, og helt generelt at føle at “græsset er grønnere på den anden side” – det betyder at du altid længtes efter mere og har en iboende følelse af, at der altid mangler et eller andet. Du har også altid et eller andet du skal tage hånd om, der er altid noget som skal ordnes eller fixes, to-do listen er aldrig tom! Du oplever at de forandringer der sker i dit liv er virkelig omvæltende, og det er ikke altid på en god eller fed måde. 

14/5

Du mærker den høje energi når:

Du er i bevægelse og vigør, du går altså aldrig i stå i livet, det er altid fremad. Du har en rigtig god portion handlekraft og engagement i de ting du sætter dig for og kaster dig over. Du er dygtig til at kommunikere, er meget nysgerrig på livet og er meget social og vellidt hos andre.

Du mærker den lave energi når:

Det er svært for dig at få kommunikeret det ud, som du ønsker og har på hjerte og det kan helt generelt virke problematisk for dig at udtrykke dig. Det er som om tingene ikke rigtig lykkedes for dig, karrieren er ikke som den skal være, og økonomi er ofte et stort tema. Det er svært med penge, enten bliver de brugt på et eller andet, hvor man ikke heeeelt ved hvad man har brugt dem på efterfølgende, eller også kommer der bare ikke rigtigt penge ind, der mangler et flow og du har en følelse af stagnation.

15/6

Du mærker den høje energi når:

Du har en magnetisk og dragende energi udadtil – og er helt generelt bare super god til mennesker. Du mærker hvad du er dygtig til, og meget gerne ud af det til resten af verden. Altid fra et kærligt sted med hjertet først. Du er rigtig god til at udtrykke dig overfor andre mennesker og, at få kommunikeret det ud, som du er særligt god til. 

Du mærker den lave energi når: 

Du kan være lidt manipulerende, fordi du med denne energi kan slippe afsted med mange ting. Du er virkelig charmerende og kan, bevidst eller ubevidst, bruge det til at opnå det du vil. Du er rigtig god til at være alle mulige forskellige udgaver af dig selv. Du kan nemt lige tage en anden maske på og spille en bestemt rolle. På den måde er du rigtig god til at “kamuflere” dig i forskellige sociale sammenhænge, fordi du bare bytter masken ud med en ny, så du passer ind. Problemet med det kan være, at du ofte oplever at det er svært at vide, hvornår du faktisk er dig, den ægte, autentiske dig – simpelthen fordi du er så trænet i bare at skifte masken ud med en ny. 

16/7

Du mærker den høje energi når:

Du er virkelig god til at lytte til andre mennesker, og at mærke dem og det de kommer med. Du åbner dit hjerte op for andre omkring dig og tør dele det du føler og mærker her. På trods af, at du mærker frygt når du ønsker at handle på noget, så gør du det alligevel. 

Du mærke den lave energi når:

Du  overlever livet, og klarer det, mere end at du faktisk lever det. Det er som om tæppet bliver trukket væk under fødderne på dig, lige når du er begyndt at få stablet noget på benene. Du har en følelse af, at tingene ikke rigtigt vil lykkedes for dig, og derfor bliver du mere og mere kontrolleret i din adfærd. Simpelthen fordi du kommer til at leve meget i frygt og angsten for at miste igen – det betyder også, at kontrol bliver din forsvarsmekanisme. Du passer meget på dig selv og har svært ved at lukke folk ind, selvom du virkelig gerne vil.

17/8

Du mærker den høje energi når: 

Du har det helt fint med, og trives med, at stå i spotlightet og være i dit lys, at blive “belyst”. Du sætter dit helt særlige mærke, din signatur på alt. Du er hævet over de vanskeligheder du støder på, og når der sker noget udfordrende i dit liv, så vokser du gennem det og tager alt den læring med ud af det, som du kan. Du har en god balance i livet mellem det spirituelle liv og det jordiske/kropslige liv.

Du mærker den lave energi når: 

Det er svært for dig at være i spotlight, og du føler dig som et offer for den opmærksomhed du får der. Du oplever mange vanskeligheder og forhindringer – der er altid noget som skal ordnes, og det får faktisk nærmest ingen ende. Du har en tendens til at piedestalisere andre eller dig selv. Det gør du for at skabe afstand mellem dig selv/andre, og bruger det som en forsvarsmekanisme. Det er vanskeligt eller nærmest umuligt at tage dig af det spirituelle og det bliver meget enten/eller. Altså, enten gå du all-in på det spirituelle med dig selv og din tid, eller også er du slet ikke klar til hverken at mærke det eller tage dig af det.

18/9

Du mærker den høje energi når:

Du formår at vende de hårde og tunge ting – altså at transformere dem ved at gøre noget andet. Du giver ikke dit ego lov til at tage styringen i dit liv, men tillader i stedet dig selv at gå med hjertet først. Andre får lov at se dig og mærke dig for den du er. 

Du mærker den lave energi når:

Du tit er i store konflikter som følelsesmæssigt er utroligt tunge, hvorefter du står med en følelse af skuffelse, eller at være blevet misforstået. Resultater fylder meget for dig – særligt de resultater som andre mennesker kan se. Du er virkelig en som kan knokle på for at opnå de helt rigtige resultater, også selvom det er på bekostning af dine følelser og krop. Det er svært for dig at italesætte dine følelser, og du har en tendens til at holde dem inde, eller bare helt at undgå at mærke dem i første omgang.  

19/1

Du mærker den høje energi når:

Du oplever meget lykke, held, succes, glæde, kærlighed og livsglæde i dit liv. Alt lykkedes altid for dig, fordi at du forventer gode ting og derfor er det enormt nemt for dig at manifestere de ting du ønsker dig. Du er virkelig positiv og er god til at se det positive i alting og en iboende ukuelig tro på fremtiden – det er også et redskab du bruger til at kunne komme videre. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever meget forvirring og en indre uro. Gør det svært for dig at tage handling på de ting, som du i virkeligheden drømmer om. Du vil så gerne altid se det positive i alt, og det kan gøre det svært for dig at være i og give dig selv lov til, at mærke de svære følelser. 

20/2

Du mærker den høje energi når:

Du mærke din passion klart og tydeligt og ladet passionen nærmest gennemsyre dit liv og fylde det, på alle de bedste måder – og det altid med et højere formål! Du er god til at handle på din passion og at føre det ud i livet. Du lander altid på rette hylde lige hvor du skal. Du giver dig selv lov til at være i ting og har tillid til, at du nok skal ende lige der, hvor det er meningen du skal være. 

Du mærker den lave energi når:

Du har svært at mærke din passion og vide, hvilken retning du skal gå i. Du vil helt generelt opleve stor forvirring omkring din livsvej. Du bliver nemt utålmodig og rastløs og vil gerne hurtigt videre – det betyder også at du er meget optaget af resultatet. Du har svært ved at have troen på dine egne evner til at skabe.

21/3

Du mærker den høje energi når: 

Du er målbevidst og ved hvad du vil, hvilken retning du skal i, og du oplever held og fremgang med det du sætter dig for. Tingene kommer let til dig og du oplever helt generelt succes. Du har fokus på nuet og at være midt i det. Du er intellektuel og har en refleksionsevne på et meget højt og abstrakt niveau. Du står ved hvad du kan og er i stand til.

Du mærker den lave energi når:

Du spekulerer og bekymre dig meget. Du vil gerne leve op til andres forventninger og kan helt generelt føle et ydre pres og derfor være styret af dine ydre omstændigheder. Du er ekspert i at bruge dit høje refleksionsniveau til at overanalysere derudad og er generelt en rigtig grubler og spekulator. Du oplever hele tiden at være indeni tunnelen af lærdom, det er som om der aldrig er en ende på det. Du kan godt se, hvor det er du skal hen, men du formår det ikke. Det er som om der er en usynlig stopklods foran dig.

22/4

Du mærker den høje energi når:

Du er eventyrlysten og tør stikke næsen frem. Du ved godt du er anderledes end andre, men du føler ikke det er en hindring, snarere din force. Du tager handling på det du ønsker dig og er en aktiv medskaber i de forandringer du ønsker dig i dit liv. Det giver dig de resultater du ønsker dig, og på den måde er du en super-manifestor. 

Du mærker den lave energi når:

Du er virkelig god af dig, faktisk så godt at du tendere til, eller er, naiv. Du ser verden, og mennesker, i et helt andet lys end de er i. Du ser nemlig altid andre mennesker i deres helt indre, i deres højeste lys – og det stemmer desværre ikke altid overens med den måde de opfører sig på i virkeligheden. Det betyder, at du tit bliver udnyttet af andre mennesker. Det er ikke sikkert de udnytter dig med vilje, men det ender tit sådan. Du ønsker virkelig det bedste for andre mennesker, og det betyder at du let bliver en “dørmåtte” for andre. Forstået på den måde, at du tilsidesætter dig selv og dine egne behov for andre, og overskrider dine egne grænser i forsøget på, og trangen til, at gøre andre mennesker glade.

23/5

Du mærker den høje energi når:

Du står stærkt i dig selv, og har en klar bevidsthed om, hvad du indeholder og er i stand til at skabe. Du har mange gode relationer omkring dig, som emmer af kærlighed. Du trives og stoler på dig selv og det du mærker. Du rykker dig nemt derhen, hvor du ønsker dig i din karriere og føler dig helt generelt virkelig heldig indenfor alle områder at dit liv. Det er som om, at ligegyldigt hvad du sætter dig for, så lykkes du med det. 

Du mærker den lave energi når:

Du begynder at blive for egoistisk og selvoptaget og sætter andre til side i dine relationer. Du lader frygten styre og holder dig fra at tage handling på ting – det bliver meget nemt ved tanken om, hvad du kunne gøre. Du mister tilliden til, at du selv er i stand til at rykke på noget og giver din styrke væk. 

24/6

Du mærker den høje energi når:

Du møder de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Du oplever held i dine relationer med andre mennesker, og særligt det modsatte køn. Du har “held i kærlighed” og parforhold helt generelt. Du oplever at der i dit liv er en balance i at give og modtage, hvad end det handler om kærlighed, omsorg eller penge. Du har økonomisk succes og oplever altid held omkring dig. Du har selvtillid og udlever dine drømme med succes. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever at der er rod med kærligheden, det er som om det aldrig helt vil flaske sig for dig. Der er en ubalance i at give og modtage – det kan fx være inden for kærlighed, omsorg og penge, der er simpelthen ikke ligevægt. Du kan være i økonomiske problemer, og generelt have et overforbrug. Du oplever ikke at der er nogen til at hjælpe dig, når du har brug for det og mangler helt generelt synkronisitet på det område. Det er svært for dig at udleve dine drømme med succes.

25/7

Du mærker den høje energi når:

Du er enormt kreativ og har en vild skaberkraft. Du har åbne spirituelle kanaler og kan nemt modtage hjælp og budskaber oppefra. Du har nemt ved at manifestere de ting du ønsker dig i livet. Du har held og succes med penge. Du er god til at tage ansvar, for DIN egen vibration og DIT liv. 

Du mærker den lave energi når:

Du tager meget ansvar for alle mulige ting, selvom du ikke har lyst – det er mere en følelse af, at det er en pligt. Men du kan ikke lade være. Du er meget perfektionistisk og pligtopfyldende. Du skal nok lige ordne det hele for alle andre, og kan komme til at blive lidt en martyr – alt dette skaber en ufrivillig knoklende tendens. Der er jo altid noget der skal ordnes, og til meget høje standarder. Du har svært ved at lære af dine fejl, og begår ofte de samme igen og igen. Du er kreativ, men når du er kreativ for at tjene penge, så er det som om dit kreative flow bliver mindre og det får det til at føltes som hårdt arbejde – selvom din store kreativitet er helt naturlig og flydende i dig. 

26/8

Du mærker den høje energi når:

Du har en stærk medfølelse med andre og er uselvisk – men uden at det slider på dig, eller tager noget fra dig. Du er god til at investere i dig selv, og har et godt fundament under dig. Du er god til at følge dine egne fornemmelser og er ikke afhængig af andre mennesker. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever at det er svært for dig at stole på andre mennesker. Især når du følger deres råd ender det tit galt for dig, og tiltrækker generelt mennesker som er upålidelige, og som bruger dig til at opnå deres egne mål. Du oplever generelt mange katastrofer i dit liv og det er som om tingene falder sammen for dig. Du er enormt medfølende og uselvisk og vil i virkeligheden bare gerne hjælpe andre – men du glemmer, eller lader være, med at hjælpe dig selv. Du føler dig tit forkert i dine relationer og kommer til at justere dig selv ved fx, at skrue ned for din personlighed. Du forsøger at passe på dig selv og være meget obs på om der er nogen i dit felt, som udnytter dig. Det er meget opslidende for dig og dit system er altid i alarmberedskab.

27/9

Du mærker den høje energi når:

Du er virkelig god til at få handlet på de ting du vil, og at få dem fuldført med gode resultater. Alt du sætter i gang blomstre op bliver til smukke blomster, som giver afkast. Du er helt generelt meget heldig og har også en heldig fremtid. Du er rigtig god til at mærke din krop og reagerer på, hvad den fortæller dig du har brug for/ikke har brug for. Du oplever meget glæde i dit liv og har en utrolig skaberkraft og kreativitet. Du har godt med selvtillid, power og styrke. 

Du mærker den lave energi når:

Du føler dig tit handlingslammet, det er svært for dig at handle på de ting du drømmer om og du oplever helt generelt at have svært ved at imødekomme og overholde deadlines – simpelthen fordi det er så svært for dig at komme igang. Det betyder også, at det helt generelt er svært for dig at få ting gjort færdige og afsluttet. Du har et meget stort, ja faktisk overdrevet stort, fokus på resultater som nærmest kan virke altoverskyggende. Derfor er du også meget knoklende og kan komme til at køre dig selv over i det – simpelthen fordi det er svært for dig at høre din krops og dens signaler.

28/1

Du mærker den høje energi når:

Du er god til at forstå og tilgive andre mennesker. Du er ærlig overfor dig selv omkring hvad du vil, og hvad du ønsker dig og på den måde lykkes du med dine planer. Du oplever succes og held med de ting du får skabt. Du giver dig selv tid til at tænke ting til ende, og/eller at være tålmodig omkring at mærke din vej inden du handler på noget og står på den måde altid ret sikkert og stabilt i livet. 

Du mærker den lave energi når:  

Du oplever at have et meget modsætningsfyldt liv. Du enten er du det lille tillidsfulde lam, som stoler blindt på alle andre mennesker – eller også er du løven som skal ud med albuerne og mase sig fremad. Måske har du endda været dem begge. Du er virkelig god til at skabe succes for dig selv, for derefter at få den revet væk under fødderne på dig. Du har en følelse af tit at skulle starte forfra. Du har en tendens til at være manipulerende overfor andre mennesker for at opnå det du ønsker dig – simpelthen fordi du ikke tåler nederlag. Derfor er din manipulation en overlevelsesstrategi.

29/2

Du mærker den høje energi når:

Du ikke føler sig tynget at din blidhed og sensitivitet, men tillader at eje den del af dig selv. Du acceptere hvad der har været og, hvad der er uden at tænke på hævn eller retfærdighed men i stedet selv udstikker kursen derfra ved at tage ansvar. Når du føler dig positiv og optimistisk omkring din tilværelse og svøbt i glæde.

Du mærker den lave energi når:

Du føler dig udsat for en masse prøvelser og udfordringer. Du oplever en masse bedrag og vanskeligheder som ofte kommer med andre mennesker. Dit liv er fyldt med usikkerhed og forræderi. Du tiltrækker mennesker ind i dit liv, som er upålidelige og som bringer sorg og skuffelse med sig. Du er ofte i tvivl om du er god nok, og derfor bliver du usikker på dig selv og har en tilbøjelighed til at tro på alt det andre mennesker fortæller dig. Du gør alt fra et godt sted og ønsker ingen noget ondt, men bliver igen og igen udnyttet af andre mennesker ligegyldigt, hvor gode dine hensigter er.

30/3

Du mærker den høje energi når:

Du deler din viden og refleksioner med omverden. Du mærker glæde og lykke omkring dig og bruger dine tanker til at skabe noget nyt og givende for dig selv og andre. Du anerkender overfor dig selv, at kvaliteten af det du gør/har i dit liv er vigtig og at det ikke gør dig egoistisk. 

Du mærker den lave energi når:

Du er enormt analyserende og reflekterer på et højt plan. Du har en tendens til at søge fred og for at få plads til dine tanker. Du er generelt meget optaget af fortiden og kan bruge meget tid og mange tanker på, at vende og dreje den. Det betyder også at det er svært for dig og være i nuet, fordi fortiden hele tiden fylder mere. Derfor har du en tendens til at være ret stagneret i din energi. Når man hele tiden hænger sig i fortiden kan man ikke være i hverken nu- eller fremtiden.

31/4

Du mærker den høje energi når:

Du anerkender og rummer dig selv med alt hvad du er, og ser den særlige unikhed du indeholder som noget positivt. Du har nogle super gode ideer, som du er god til at komme ud med og får delt med verden, så dine innovative løsninger kommer ud og lever og skaber forandring i verden. Du deltager aktivt i dit eget liv ved at være en del af verden.

Du mærker den lave energi når:

Du har stærke holdninger og overbevisninger om rigtig mange ting, samt enormt mange ønsker til forandring – problemet er bare at du ikke selv er i stand til at implementere de forandringer i dit eget liv. Du har en helt grundlæggende følelse af at være anderledes og misforstået af andre mennesker. Ja faktisk en tendens til at føle dig som det sorte får. Du vil gerne trække dig tilbage og være lidt for dig selv, for selv når du er sammen med andre mennesker kan du føle dig alene og isoleret.

32/5

Du mærker den høje energi når: 

Du har held med din økonomi og dine forretninger – desuden også kærligheden. Du er god til at kommunikere det ud du har på hjerte og er rigtig god til at samle mennesker og skabe fællesskaber. Du er altid igang, der er nok at se til (men det er på den rigtig fede og gode måde). 

Du mærker den lave energi når:

Du har svært ved at få enderne til at nå sammen. Det kører ikke særlig godt for dig økonomisk. De sociale fællesskaber og grupper du indgår i er ikke harmoniske. Du har problemer i dit kærlighedsliv, og det er svært for dig at kommunikere og formidle dine budskaber. Desuden er det svært for dig at drive forretning og du opnår meget svingende resultater.

33/6

Du mærker den høje energi når:

Det er nemt for dig at trække kærlighed ind i dit liv. Det er nemt for dig at indgå i harmoniske relationer med det modsatte køn – både i din karriere og romantisk. Du er kreativ og har desuden stor økonomisk succes. Du er heldig og det er som om at tingene altid falder sammen for dig lige præcis som de skal.

Du mærker den lave energi når:

Det kan være svært for dig at indgå i gode og harmoniske relationer i dit liv. Det gælder både professionelt og i dine romantiske relationer. Det kan desuden også være problematisk for dig at trække kærligheden ind i dit liv. Du er kreativ men har svært ved at komme igang og få det ud. Din økonomi er meget svingende. Det er ikke altid du føler dig mega heldig med ting, men det ender altid med at falde sammen som det skal – trods alt.

34/7

Du mærker den høje energi når:

Du er enormt kreativ og har en vild skaberkraft. Du har åbne spirituelle kanaler og kan nemt modtage hjælp og budskaber oppefra. Du har nemt ved at manifestere de ting du ønsker dig i livet. Du har held og succes med penge. Du er god til at tage ansvar, for DIN egen vibration og DIT liv. 

Du mærker den lave energi når:

Du tager meget ansvar for alle mulige ting, selvom du ikke har lyst – det er mere en følelse af, at det er en pligt. Men du kan ikke lade være. Du er meget perfektionistisk og pligtopfyldende. Du skal nok lige ordne det hele for alle andre, og kan komme til at blive lidt en martyr – alt dette skaber en ufrivillig knoklende tendens. Der er jo altid noget der skal ordnes, og til meget høje standarder. Du har svært ved at lære af dine fejl, og begår ofte de samme igen og igen. Du er kreativ, men når du er kreativ for at tjene penge, så er det som om dit kreative flow bliver mindre og det får det til at føltes som hårdt arbejde – selvom din store kreativitet er helt naturlig og flydende i dig. 

35/8

Du mærker den høje energi når:

Du har en stærk medfølelse med andre og er uselvisk – men uden at det slider på dig, eller tager noget fra dig. Du er god til at investere i dig selv, og har et godt fundament under dig. Du er god til at følge dine egne fornemmelser og er ikke afhængig af andre mennesker. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever at det er svært for dig at stole på andre mennesker. Især når du følger deres råd ender det tit galt for dig, og tiltrækker generelt mennesker som er upålidelige, og som bruger dig til at opnå deres egne mål. Du oplever generelt mange katastrofer i dit liv og det er som om tingene falder sammen for dig. Du er enormt medfølende og uselvisk og vil i virkeligheden bare gerne hjælpe andre – men du glemmer, eller lader være, med at hjælpe dig selv. Du føler dig tit forkert i dine relationer og kommer til at justere dig selv ved fx, at skrue ned for din personlighed. Du forsøger at passe på dig selv og være meget obs på om der er nogen i dit felt, som udnytter dig. Det er meget opslidende for dig og dit system er altid i alarmberedskab.

36/9

Du mærker den høje energi når:

Du er virkelig god til at få handlet på de ting du vil, og at få dem fuldført med gode resultater og er meget ambitiøs. Alt du sætter i gang blomstre op bliver til smukke blomster, som giver afkast. Du er helt generelt meget heldig og har også en heldig fremtid. Du er rigtig god til at mærke din krop og reagerer på, hvad den fortæller dig du har brug for/ikke har brug for. Du oplever meget glæde i dit liv og har en utrolig skaberkraft og kreativitet. Du har godt med selvtillid, power, styrke og en grundlæggende indre ro. 

Du mærker den lave energi når:

Du føler dig tit handlingslammet, det er svært for dig at handle på de ting du drømmer om og du oplever helt generelt at have svært ved at imødekomme og overholde deadlines – simpelthen fordi det er så svært for dig at komme igang. Det betyder også, at det helt generelt er svært for dig at få ting gjort færdige og afsluttet. Du har et meget stort, ja faktisk overdrevet stort, fokus på resultater som nærmest kan virke altoverskyggende. Derfor er du også meget knoklende og kan komme til at køre dig selv over i det – simpelthen fordi det er svært for dig at høre din krops og dens signaler.

37/1

Du mærker den høje energi når:

Du oplever held både i dine forretninger (faktisk alt der har noget med penge at gøre) og i dit kærlighedsliv. Du har gode, produktive og nærende relationer og fællesskaber. Du har et åbent hjerte – både overfor andre og overfor følelser. Du oplever at være i god kontakt med din krop, og helt generelt at have en god kropslig ro. Du er nysgerrig af natur. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever problemer med dine forretninger og i dit kærlighedsliv. Det er som om der ikke rigtigt er flow på din økonomi og den er derfor meget svingende. Du føler en mangel på nærende relationer og kan have en tendens til at føle dig ensom. Desuden oplever du også seksuel ubalance. Fx at du slet ikke har lyst, har virkelig meget lyst eller har sex.

38/2

Du mærker den høje energi når:

Du føler dig sprudlende og fuld af liv og energi. Du ikke føler sig tynget at din blidhed og sensitivitet, men tillader at eje den del af dig selv. Du er god til at mærke andre mennesker omkring dig, men er lige så god til at blive ovre i dig selv og være i livet som dig. Du acceptere hvad der har været og, hvad der er uden at tænke på hævn eller retfærdighed men i stedet selv udstikker kursen derfra ved at tage ansvar.

Du mærker den lave energi når:

Du har enormt travlt med andre. Du kan nemt “hægte dig fast” på andre og mærker deres energi rigtig meget – faktisk så meget at det kan være svært at mærke dig selv. Du føler dig udsat for en masse prøvelser og udfordringer. Du oplever en masse bedrag og vanskeligheder som ofte kommer med andre mennesker. Du er ofte i tvivl om du er god nok, og derfor bliver du usikker på dig selv og har en tilbøjelighed til at tro på alt det andre mennesker fortæller dig. Det betyder også, at du er meget optaget af, hvad andre synes og derfor også har en tendens til at være meget pleasende, fordi du gerne vil passe ind i hvad andre synes, mener, tænker og tror. Det betyder også at det er svært for dig at sætte (og opretholde) grænser, fordi du gang på gang kommer til at gå for langt for, at imødekomme andre mennesker (selvom det faktisk ikke er det du ønsker).

39/3

Du mærker den høje energi når:

Du deler din viden og refleksioner med omverden. Du mærker glæde og lykke omkring dig og bruger dine tanker til at skabe noget nyt og givende for dig selv og andre. Du anerkender overfor dig selv, at kvaliteten af det du gør/har i dit liv er vigtig og at det ikke gør dig egoistisk. 

Du mærker den lave energi når:

Du er enormt analyserende og reflekterer på et højt plan. Du har en tendens til at søge fred og for at få plads til dine tanker. Du er generelt meget optaget af fortiden og kan bruge meget tid og mange tanker på, at vende og dreje den. Det betyder også at det er svært for dig og være i nuet, fordi fortiden hele tiden fylder mere. Derfor har du en tendens til at være ret stagneret i din energi. Når man hele tiden hænger sig i fortiden kan man ikke være i hverken nu- eller fremtiden.

40/4

Du mærker den høje energi når:

Du anerkender og rummer dig selv med alt hvad du er, og ser den særlige uniked du indeholder som noget positivt. Du har nogle super gode ideer, som du er god til at komme ud med og får delt med verden, så dine innovative løsninger kommer ud og lever og skaber forandring i verden. Du deltager aktivit i dit eget liv ved at være en del af verden.

Du mærker den lave energi når:

Du har stærke holdninger og overbevisninger om rigtig mange ting, samt enormt mange ønsker til forandring – problemet er bare at du ikke selv er i stand til at implementere de forandringer i dit eget liv. Du har en helt grundlæggende følelse af at være anderledes og misforstået af andre mennesker, det er som om andre bare ikke forstår dig elelr din måde at tænke på. Ja faktisk en tendens til at føle dig som det sorte får. Du vil gerne trække dig tilbage og være lidt for dig selv, for selv når du er sammen med andre mennesker kan du føle dig alene og isoleret.

41/5

Du mærker den høje energi når: 

Du har held med din økonomi og dine forretninger – desuden også kærligheden. Du er god til at kommunikere det ud du har på hjerte og er rigtig god til at samle mennesker og skabe fællesskaber. Du er altid igang, der er nok at se til (men det er på den rigtig fede og gode måde). 

Du mærker den lave energi når:

Du har svært ved at få enderne til at nå sammen. Det kører ikke særlig godt for dig økonomisk. De sociale fællesskaber og grupper du indgår i er ikke harmoniske. Du har problemer i dit kærlighedsliv, og det er svært for dig at kommunikere og formidle dine budskaber. Desuden er det svært for dig at drive forretning og du opnår meget svingende resultater.

42/6

Du mærker den høje energi når:

Du møder de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Du oplever held i dine relationer med andre mennesker, og særligt det modsatte køn. Du har “held i kærlighed” og parforhold helt generelt. Du oplever at der i dit liv er en balance i at give og modtage, hvad end det handler om kærlighed, omsorg eller penge. Du har økonomisk succes og oplever altid held omkring dig. Du har selvtillid og udlever dine drømme med succes. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever at der er rod med kærligheden, det er som om det aldrig helt vil flaske sig for dig. Der er en ubalance i at give og modtage – det kan fx være inden for kærlighed, omsorg og penge, der er simpelthen ikke ligevægt. Du kan være i økonomiske problemer, og generelt have et overforbrug. Du oplever ikke at der er nogen til at hjælpe dig, når du har brug for det og mangler helt generelt synkronisitet på det område. Det er svært for dig at udleve dine drømme med succes.

43/7

Du mærker den høje energi når:

Du er god til at være i de forandringer du oplever, og bruger dem til at skabe noget godt for dig selv. Du får nogle helt særlige ideer, som du står ved, handler på og deler med verden. Du har fået mange læringer i dit liv, som du er god til at trække viden ud af og står ved, så den kan komme andre til gode.

Du mærker den lave energi når:

Du oplever hele tiden omvæltninger og forandringer i dit liv. Som et lyn fra en klar himmel ødelægger det det hele. Det betyder at du altid er omgivet af forstyrrelse og forhindringer. Ofte oplever du også gentagne skuffelser og fiaskoer fordi tingene simpelthen falder sammen for dig.

44/8

Du mærker den høje energi når:

Du har en stærk medfølelse med andre og er uselvisk – men uden at det slider på dig, eller tager noget fra dig. Du er god til at investere i dig selv, og har et godt fundament under dig. Du er god til at følge dine egne fornemmelser og er ikke afhængig af andre mennesker. 

Du mærker den lave energi når:

Dit liv er virkelig kontrastfyldt, det er altid enten den ene yderpol eller den anden du befinder dig i – aldrig rigtigt midten. Du oplever at det er svært for dig at stole på andre mennesker. Især når du følger deres råd ender det tit galt for dig, og tiltrækker generelt mennesker som er upålidelige, og som bruger dig til at opnå deres egne mål. Du oplever generelt mange katastrofer i dit liv og det er som om tingene falder sammen for dig. Du er enormt medfølende og uselvisk og vil i virkeligheden bare gerne hjælpe andre – men du glemmer, eller lader være, med at hjælpe dig selv. Du føler dig tit forkert i dine relationer og kommer til at justere dig selv ved fx, at skrue ned for din personlighed. Du forsøger at passe på dig selv og være meget obs på om der er nogen i dit felt, som udnytter dig. Det er meget opslidende for dig og dit system er altid i alarmberedskab.

45/9

Du mærker den høje energi når:

Du er virkelig god til at få handlet på de ting du vil, og at få dem fuldført med gode resultater. Alt du sætter i gang blomstre op bliver til smukke blomster, som giver afkast. Du er helt generelt meget heldig og har også en heldig fremtid. Du er rigtig god til at mærke din krop og reagerer på, hvad den fortæller dig du har brug for/ikke har brug for. Du oplever meget glæde i dit liv og har en utrolig skaberkraft og kreativitet. Du har godt med selvtillid, power og styrke. 

Du mærker den lave energi når:

Du føler dig tit handlingslammet, det er svært for dig at handle på de ting du drømmer om og du oplever helt generelt at have svært ved at imødekomme og overholde deadlines – simpelthen fordi det er så svært for dig at komme igang og har en indre uro. Det betyder også, at det helt generelt er svært for dig at få ting gjort færdige og afsluttet. Du har et meget stort, ja faktisk overdrevet stort, fokus på resultater som nærmest kan virke altoverskyggende. Derfor er du også meget knoklende og kan komme til at køre dig selv over i det – simpelthen fordi det er svært for dig at høre din krops og dens signaler. 

46/1

Du mærker den høje energi når:

Du oplever held både i dine forretninger (faktisk alt der har noget med penge at gøre) og i dit kærlighedsliv. Du har gode, produktive og nærende relationer og fællesskaber. Du har et åbent hjerte – både overfor andre og overfor følelser. Du oplever at være i god kontakt med din krop, og helt generelt at have en god kropslig ro. Du er nysgerrig af natur. 

Du mærker den lave energi når:

Du oplever problemer med dine forretninger og i dit kærlighedsliv. Det er som om der ikke rigtigt er flow på din økonomi og den er derfor meget svingende. Du føler en mangel på nærende relationer og kan have en tendens til at føle dig ensom. Desuden oplever du også seksuel ubalance. Fx at du slet ikke har lyst, har virkelig meget lyst eller har sex.

47/2

Du mærker den høje energi når:

Du føler dig sprudlende og fuld af liv og energi. Du ikke føler sig tynget at din blidhed og sensitivtet, men tillader at eje den del af dig selv. Du er god til at mærke andre mennesker omkring dig, men er lige så god til at blive ovre i dig selv og være i livet som dig. Du acceptere hvad der har været og, hvad der er uden at tænke på hævn eller retfærdighed men istedet selv udstikker kursen derfra ved at tage ansvar.

Du mærker den lave energi når:

Du har enormt travlt med andre. Du kan nemt “hægte dig fast” på andre og mærker deres energi rigtig meget – faktisk så meget at det kan være svært at mærke dig selv. Du føler dig udsat for en masse prøvelser og udfordringer. Du oplever en masse bedrag og vanskeligheder som ofte kommer med andre mennesker. Du er ofte i tvivl om du er god nok, og derfor bliver du usikker på dig selv og har en tilbøjelighed til at tro på alt det andre mennesker fortæller dig. Det betyder også, at du er meget optaget af, hvad andre synes og derfor også har en tendens til at være meget pleasende, fordi du gerne vil passe ind i hvad andre synes, mener, tænker og tror. Det betyder også at det er svært for dig at sætte (og opretholde) grænser, fordi du gang på gang kommer til at gå for langt for, at imødekomme andre mennesker (selvom det faktisk ikke er det du ønsker).

 

48/3

Du mærker den høje energi når:

Du deler din viden og refleksioner med omverden. Du mærker glæde og lykke omkring dig og bruger dine tanker til at skabe noget nyt og givende for dig selv og andre. Du anerkender overfor dig selv, at kvaliteten af det du gør/har i dit liv er vigtig og at det ikke gør dig egoistisk. 

Du mærker den lave energi når:

Du er enormt analyserende og reflekterer på et højt plan. Du har en tendens til at søge fred og for at få plads til dine tanker. Du er generelt meget optaget af fortiden og kan bruge meget tid og mange tanker på, at vende og dreje den. Det betyder også at det er svært for dig og være i nuet, fordi fortiden hele tiden fylder mere. Derfor har du en tendens til at være ret stagneret i din energi. Det er som om du altid er i livets kontraster, og det er med til at gøre det svært for dig at rykke på noget. Når man hele tiden hænger sig i fortiden kan man ikke være i hverken nu- eller fremtiden.

49/4

Du mærker den høje energi når:

Du er nysgerrig og vil gerne udvide din horisont med ny viden, eller ser problemer som du kommer med gode og innovative løsninger til. Du lader ikke angst overtage dig, og deler gladeligt ud af din viden til andre. Du anser ikke dig selv for at være forkert, men istedet for at være unik. 

Du mærker den lave energi når:

Du gerne vil trække dig tilbage i din “hule” og være dig selv det meste af tiden, og generelt ikke føler du har brug for andre – eller at du er det “sorte får”, og andre alligevel ikke forstår dig. Du bruger meget tid på at dykke ned i ting og nørde, og det giver dig nogle meget stærke holdninger om ting, som du enten holder for dig selv i “hulen”, eller ikke bliver modtaget godt, når du forsøger at dele dem med verden.

50/5

Du mærker den høje energi når: 

Du har held med din økonomi og dine forretninger – desuden også kærligheden. Du er god til at kommunikere det ud du har på hjerte og er rigtig god til at samle mennesker og skabe fællesskaber. Du er altid igang, der er nok at se til (men det er på den rigtig fede og gode måde). 

Du mærker den lave energi når:

Du har svært ved at få enderne til at nå sammen. Det kører ikke særlig godt for dig økonomisk. De sociale fællesskaber og grupper du indgår i er ikke harmoniske. Du har problemer i dit kærlighedsliv, og det er svært for dig at kommunikere og formidle dine budskaber. Desuden er det svært for dig at drive forretning og du opnår meget svingende resultater.

51/6

Du mærker den høje energi når: 

Du er en leder, men leder altid med hjertet og gør det fra et kærligt sted. Du tør stole på andre omkring dig og vil gerne  samarbejde. Du stiger hurtigt i graderne og rykker dig helt generelt hurtigt i livet, når der er noget du ønsker dig. 

Du mærker den lave energi når:

Du får let fjender og har generelt en krigerisk natur. Du har et behov for magt og har en “os og dem” mentalitet.

52/7

Du mærker den høje energi når:

Du er god til at være i de forandringer du oplever, og bruger dem til at skabe noget godt for dig selv. Du får nogle helt særlige ideer, som du står ved, handler på og deler med verden. Du har fået mange læringer i dit liv, som du er god til at trække viden ud af og står ved, så den kan komme andre til gode.

Du mærker den lave energi når:

Du oplever hele tiden omvæltninger og forandringer i dit liv. Som et lyn fra en klar himmel ødelægger det det hele. Det betyder at du altid er omgivet af forstyrrelse og forhindringer. Ofte oplever du også gentagne skuffelser og fiaskoer fordi tingene simpelthen falder sammen for dig.