Personlig power reading

Den her reading er landet lige oveni knolden på mig, så jeg MÅ tilbyde dig den!

Jeg ser altid dit potentiale og alt, hvad jeg drømmer om er, at støtte dig i at udleve din egen energi! Derfor får du i til en Personlig Power Reading alt det bedste jeg kan tilbyde dig serveret i en skarp og potent bullionterning. 

Her bliver din transforamtion til virkelighed, fordi du bliver energetisk klædt på, OG får clearet den blokering, som står allermest i vejen for din udvikling lige nu! 

Det er KEY til at hjælpe dig med at omsætte din nye viden, og holde rum for at støtte dig i at skabe den transformation, som du længtes efter og mærker du er klar til!

Pssst.. sessionen her er ikke kun til dig – men er også oplagt at booke med dit barns fødselsdato, for at lære dit barns energi bedre at kende.

Vi mødes online i en time, hvor jeg bruger cirka halvdelen af tiden til, at fortælle dig om din medfødte essens på baggrund af numerologi og human design – den anden halvdel bruger vi sammen på at tale om, hvordan du kan sætte din nye viden i spil og begynde at LEVE fra din essens. Her taler vi også om den clearing jeg har lavet, så du er helt med på, hvad der er sket i dit system.

hvad indeholder din reading?

viden om din essens

Jeg fortæller dig det aller vigtigste om din medfødte energi på baggrund af numerologi og human design. Dè ting som kommer til at rykke dig allermest!

opslagsværk om dig

Jeg sender sig en PDF-fil efter sessionen, som du kan bruge som di personlige opslagsværk! På den måde er det altid nemt liiige at finde den der ting, som du har brug for at vide nu!

clearing af det der står i vejen

Inden sessionen får du en clearing af det, som jeg mærker blokerer dig allermest i, at gå ud og udleve dit potentiale her og  nu! Du får besked på dagen, og vi taler mere om det når vi ses.

bonus: Lydfil med din session

Efter sessionen får du det hele sendt som en lydfil, som du kan gemme og genlytte så meget du vil – som din personlige potcast.

Din investering er 1.695 kr inkl moms

værdien for dig

  • Du kommer til at få en anden forståelse af dig selv
  • Du får sat helt tydelige ord på de mønstre du har, hvorfor du har dem, hvor de kommer fra og hvordan du arbejder med dem
  • Du får sat spot på dine særlige kompetencer og udforinger/udviklingspotentialer
  • Du får helt konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge din nye viden i praksis
  • Du lærer hvordan du er født til at træffe beslutning, og dermed rammer ind i dit personlige flow, så du skaber bedre resultater for dig selv
  • Du får clearet den blokering, som står allermest i vejen for din transformtion her og nu
  • Du får en personlig PDF-fil, som du kan bruge som dit hverdagsopslasværk
  • BONUS: Du får en lydfil af din reading, som du kan lytte til igen og igen

Udtalelse

Annicha

Kæreste Leona. Tusind tak for en dejlig HD-session. Det var virkelig en dejlig og opløftende session. Jeg er benovet over, hvor detaljeret man kan se ens livslektioner i nummerologien. Det har virkelig belyst områder af mig selv, jeg først nu er ved at forstå omfanget af, da de langsomt åbner sig mere og mere op.  Og når du fortæller om dem er det alligevel sådan lidt: Nåeh ja, det vidste jeg faktisk godt – altså sjæleligt på en måde – og andre steder var det the missing link!

Der var mange kuldegys undervejs i sessionen – på den fede måde. Jeg er blevet så meget klogere på, hvordan jeg kan optimere min måde at være på i verden og det har givet mig større mod på at turde være mere mig selv. Og ikke mindst større mod til at gå efter de mål/drømme jeg har.

 Leona, du leverer nummerologiens og HD’s budskaber på den dejligste, frieste, mest jordnære og ærligste måde og jeg ELSKER det. Dine maleriske eksempler er fantastiske og jeg elsker dine måde at tale om dem og beskrive dem på. Jeg kunne have siddet og lyttet til dig hele dagen. Mega fed session. Fed energi. Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det. 

Tusind tak endnu engang, Leona. Jeg er fan.

Kram fra mig.