personligt forældreskab

Er du gal jeg har glæder mig til at dele det her unikke forløb med dig!

Jeg har skabt Personligt Forældresskab på baggrund af noget jeg ville have elsket havde været der, da jeg selv var barn. Ja det kan virke lidt baggsnagvendt, men det er rigtigt! Et forløb der er skabt til dig som forælder, der ønsker at stå endnu stærkere i dit forældreskab og få en større forståelse for dine børn.

Personligt Forældreskab er skabt for at gøre dig klogere på det. Ved hjælp af numerologi og human design støtter jeg dig i, at få den nye viden du har brug for, for at være der for dig selv – OG dine unger i dit forældreskab.

Forløbet løber over 6 uger, hvor jeg tager dig i hånden hele vejen. Du får både personlige lydfiler, kærlige kald, workbooks, 1:1 sessioner samt adgang til mig alle 6 uger. Alt sammen tilrettelagt specielt til dig, din familie og jeres ståsted. Her er du aldrig alene, og jeg hjælper dig med at integrere alt din nye viden, så du kan bruge den til at støtte dig selv og dine børn i dagligdagen.

forløbets fundament

~

individ

At forstå jer hver især som individer er helt essentielt. Vi skal ind til kernen af jer hver især og forstå, hvad der sker der. Hvem er jeg? Hvem er mit barn? Hvorfor er mit barn sådan? Hvorfor er jeg sådan?

samspil

Det er vigtigt at forstå, hvad der sker når jeres energier mødes for at få skabt en større forståelse for jer imellem. Hvordan er vi ens? Hvordan er vi forskellige? Hvad sker der når vi er sammen?

praksis

Ingen viden er noget værd, hvis den ikke kan bruges i praksis. Derfor er der et stort fokus på, at få alt det du har lært vendt til praksis. Hvordan gør du det her i hverdagen? Hvordan kan du bruge det og arbejde med det?

hvem er Leona?

Min mission er, at du skal kunne være her med alt det, som gør dig til den du er. Barn som voksen. Og at vi alle sammen vokser gennem større og gensidig forståelse for hinanden – samtidig med at vi ikke skal gå på kompromis med, hvem vi selv er.

Derfor har jeg forelsket mig i numerologi og human design.

Jeg er totalt vild med at nørde og bruge de værktøjer til, at skabe en større forståelse, som løfter fællesskabet – især i vores relationer til hinanden. Helt ærligt, så synes jeg det fedeste er, at hjælpe dig med at få nye “aha” oplevelser, som støtter dig i dit forældresskab.

hvad indeholder forløbet?

en 6 ugers rejse

Forløbet strækker sig over 6 uger, hvor du fordyber dig i dig selv og dine børn. Jeg går forrest og støtter dig på vejen.

lydfiler

I starten af forløbet modtager du lydfiler fra mig om din og dine børns essenser. Jeg laver en om jer hver ud fra numerologi og Human Design setup.

adgang til mig

Du har adgang til mig gennem hele forløbet, så du ikke skal stå alene med noget. Jeg er altid kun en besked væk.

3 kærlige kald

Vi snakker sammen i telefon 3 gange, hver à 30 minutter i løbet af de 6 uger vi har sammen. De ligger ind imellem materialet for, at det kan blive foldet endnu mere ud.

i

3 workbooks

For at du kan dykke endnu mere ned i det vi skal igennem og få de refleksioner der er behov for, har jeg udviklet 3 forskellige workbooks til dig.

2 1:1 sessioner

Gennem forløbet afholder jeg 2 1:1 sessioner med dig hver a 45 minutter ca. De har hver sit tema og ligger på 3 og 5 uge i forløbet, så du kan få nye og konkrete indspark, som bygger ovenpå.

Næste opstart om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Din investering er 5.500 kr inkl moms

værdien for dig og din familie

  • Du får indgående kendskab til din egen og dine børns essens og alt det guld, som ligger der
  • Du får viden om, hvordan dig og dine børn er ens og forskellige
  • Du får indgående kendskab til, hvad der sker når din og dine børns essens er sammen i praksis
  • Du får indgående kendskab til, hvorfor/hvordan de udfordringer du oplever når du er sammen med dine børn opstår
  • Du får helt konkrete redskaber og støtte til, hvordan du integrere og arbejder med din nye viden i praksis
  • Du får viden om, hvordan du kan være der for både dig selv og dine børn i dit forældreskab

Spørgsmål og svar

Er det et gruppeforløb?

Personligt Forældreskab er ikke et gruppeforløb, men et 1:1 forløb til dig som forælder.

Hvornår starter forløbet op?

Forløbet kører ikke i en fast cyklus. Hvis der ikke er en dato for opstart pt, så er du velkommen til at sende mig en mail på email@leonaanastassia.dk , så du kan blive skrevet op til at få en mail, når forløbet starter op igen.

hvordan foregår forløbet?

Forløbet foregår online. Det løber over 6 uger, som er delt ind i 3 temaer. Forløbet består af både workbooks, telefonsamtaler, 1:1 sessioner og lydfiler. Desuden har du adgang til mig via SMS gennem hele forløbet.

Hvor meget kræver det af mig?

Forløbet er sat op ud fra at det kan indgå sammen med en almindelig hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde med materialet, når det passer ind i din kalender. For at være en del af forløbet kræver det dog, at du har lyst til (og mulighed for) at dykke ned i materialet og arbejde aktivt med det.

er der begrænsede pladser?

Ja det er der. For at sikre mig at du får det ud af forløbet, som du skal – og for at sikre kvaliteten af det jeg leverer til dig, så er der plads til maksimalt 5 familier af gangen i et “rul”.

skal jeg vide noget om numerologi og human design på forhånd?

Slet ikke! Det er på ingen måder et krav, eller en forventning fra min side. Du skal bare have lyst til og være åben for at lære noget om det.

Hvad skal du bruge fra mig?

For at kunne være i forløbet skal jeg bruge fuld fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby for de, som er med i forløbet.

hvor mange børn kan være med? og hvad med min partner?

Prisen på forløbet er sat med udgangspunkt i 3 personer (1 voksen og 2 børn, eller 2 voksne og 1 barn). Du har mulighed for at få både flere børn med – og/eller din partner. Muligheden for at have flere end 3 personer med er et tilkøb på 1.500 kr pr ekstra person. Er i fx en familie på 5 vil prisen være 8.500 kr i alt.

er der noget du mangler svar på? Send mig en besked!