personligt forældreskab

Er du gal jeg har glæder mig til at dele det her unikke, og pisse fede, forløb med dig!

Ens forældreskab er helt personligt – for vi er jo ikke den samme. Vi har alle sammen forskellige behov. Det gælder også i vores familie.

Derfor har jeg skabt mit forløb Personligt Forældreskab!

Jeg tror på vi alle sammen skal kunne være her med alt, hvad vi er. Det er numerologi og human design helt genialt til, at hjælpe os med – derfor er det også den viden, forløbet er opbygget omkring.

Forstil dig, hvad der kan ske når du forstår din energi, dine børns, jeres gaver, potentialer og udfordringer OG hvad der sker når I interagere med hinanden? Hvor meget værdi det vil give dig i dit forældreskab. Både på et helt personligt plan – men også for dine børn. Hvis du spørger mig føltes det som den største gave du kan give dig selv og dine unger!

Vi arbejder med det, som er højtaktuelt og svært i din familie lige nu, så du kan stå endnu stærkere i de hverdags situationer, som du/I unægteligt vil opleve. Det gør vi for at skabe den størst mulige værdi for din familie, på en måde hvor du som forælder kan stå stærkt i det og mærke mere indre balance, med respekt for den du er, og den dine børn er. På den måde kommer der mere overskud på hele linjen og det bliver nemmere at indgå i ligeværdige, afbalancerede relationer som familie.

Hos mig er du aldrig alene. Jeg er med på sidelinjen og jeg GLÆDER MIG til at formidle en masse ny viden til dig på en enormt jordnær om let omsættelig måde, som du kan bruge i jeres hverdagsliv til, at løfte jer alle sammen som individer, mens også som familie ♥

forløbets fundament

individ

At forstå jer hver især som individer er helt essentielt. Vi skal ind til kernen af jer hver især og forstå, hvad der sker der. Hvem er jeg? Hvem er mit barn? Hvorfor er mit barn sådan? Hvorfor er jeg sådan?

samspil

Det er vigtigt at forstå, hvad der sker når jeres energier mødes for at få skabt en større forståelse for jer imellem. Hvordan er vi ens? Hvordan er vi forskellige? Hvad sker der når vi er sammen?

praksis

Ingen viden er noget værd, hvis den ikke kan bruges i praksis. Derfor er der et stort fokus på, at få alt det du har lært vendt til praksis. Hvordan gør du det her i hverdagen? Hvordan kan du bruge det og arbejde med det?

hvem er Leona?

Som den ældste i en sammenbragt familie på i alt 7 børn, med forskellige personligheder, behov, drømme, styrker og udfordringer har jeg fra et børne perspektiv stået forrest til at mærke og være i, hvilke udfordringer det giver at gøre plads til alle de forskellige behov der er i en familie.

Da jeg var færdig på gymnasiet var drømmen at blive børnepsykolog. At være der for familierne, og ikke mindt børnene i alt det livet er. Det lykkedes at komme igang, men det blev for snævert for mig. Der manglede noget. Mere. En mere udvidet forståelse af hvad der gør os til hvem vi er!

Der faldt jeg over numerologi, og senere human design, og forelskede mig i dets perspetiver og indsigter. Hvad der gør os unikke og, er med til at skabe vores individualitet.

Jeg tror på at gensidig forståelse skaber perspektiv og løfter vores fællesskab, ikke mindst i familien. Derfor måtte jeg bare skabe mit forløb, Personligt Forældreskab til dig!

hvad indeholder forløbet?

en 8 ugers rejse

Forløbet strækker sig over 8 uger, hvor du fordyber dig i dig selv og dine børn. Jeg går forrest og støtter dig på vejen.

lydfiler

I starten af forløbet modtager du lydfiler fra mig om din og dine børns unikke essenser på baggrund af numerologi og human design.

Personlige filer

Du får en fil om jer hver, som bygger på det du hører i lydfilen. Det smarte her er, at ud kan bruge filerne som et nemt hverdags opslagsværk.

3 workbooks

For at du kan dykke endnu mere ned i det vi skal igennem og få de refleksioner der er behov for, har jeg udviklet 3 workbooks til dig med udgangspunkt i forløbets fundament.

4 1:1 sessioner

Gennem forløbet afholder jeg 3 1:1 sessioner med dig på hver cirka 1 time. De har hver sit tema og ligger, så du kan få nye, konkrete indspark, som bygger ovenpå det du allerede har lært og integreret.

Sparring i hverdagene

I hverdagene har du mulighed for at få sparring over instagram, eller via email. På den måde kan du få den støtte du har brug for, eller det input du mangler for at forstå, eller arbejde med, din viden inden vores næste 1:1 session.

Din investering er 9.995kr.* inkl. moms

*Prisen dækker op til 3 pers. – herefter tilkøb på 2.500 pr./pers.

værdien for dig og din familie

  • Du får indgående kendskab til din egen og dine børns medfødte energi og personlighed
  • Du får viden om, hvordan dig og dine børn energier er forskellige, men også ens
  • Du får indgående kendskab til, hvad der sker når din og dine børns energier interagere med hinanden
  • Du får helt konkrete redskaber og støtte til, hvordan du integrere og arbejder med din nye viden i praksis
  • Du får viden om, hvordan du kan være der for både dig selv og dine børn
  • Du får din nye viden på en jordnær og nem omsættelig måde, så den skaber størst muligt værdi for din familie

Spørgsmål og svar

Er det et gruppeforløb?

Personligt Forældreskab er ikke et gruppeforløb, men et 1:1 forløb til dig som forælder.

Hvornår starter forløbet op?

Næste opstart er endnu ikke planlagt – men send mig endelig en mail, så du kan komme på min venteliste! Du finder min mail formular lige her.

hvordan foregår forløbet?

Forløbet foregår online. Det løber over 12 uger, som er delt ind i 3 temaer. Forløbet består af både workbooks, telefonsamtaler, 1:1 sessioner og lydfiler. Desuden har du adgang til mig via SMS gennem hele forløbet.

Hvor meget kræver det af mig?

Forløbet er sat op ud fra at det kan indgå sammen med en almindelig hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde med materialet, når det passer ind i din kalender. For at være en del af forløbet kræver det dog, at du har lyst til (og mulighed for) at dykke ned i materialet og arbejde aktivt med det.

er der begrænsede pladser?

Ja det er der. For at sikre mig at du får det ud af forløbet, som du skal – og for at sikre kvaliteten af det jeg leverer til dig, så er der plads til maksimalt 5 familier af gangen i et “rul”.

skal jeg vide noget om numerologi og human design på forhånd?

Slet ikke! Det er på ingen måder et krav, eller en forventning fra min side. Du skal bare have lyst til og være åben for at lære noget om det.

Hvad skal du bruge fra mig?

For at kunne være i forløbet skal jeg bruge fuld fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby for de, som er med i forløbet.

hvor mange børn kan være med? og hvad med min partner?

Prisen på forløbet er sat med udgangspunkt i 3 personer (1 voksen og 2 børn, eller 2 voksne og 1 barn). Du har mulighed for at få både flere børn med – og/eller din partner, ved et tilkøb på 2.500 kr. pr./person. Er i fx en familie på 5 vil prisen være 14.995 kr. i alt.

Kan jeg betale i rater?

Ja det kan du! Vi aftaler nærmere, hvad der giver bedst mening for dig.

er der noget du mangler svar på? Send mig en besked!